sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Not like the other girls

Siinä missä kaverit istu iltaa baarissa ja muuten, mä olin himassa, osan viikonlopusta yksin. No, ei siinä mitään, ainakaan ei tarvii krapulasta kärsiä. Kelit on ollu ihan jees, mitä nyt pe-la välisenä yönä tuli lunta jonkun verran, argh. Kevät, ohoi! Missä viivyt? Kyllä se melkein jo tulikin, mut sit tuli lunta ja nyt on kylmä. En tykkää. Tai sinänsä tykkään, kun pääsee käveleen tuolla kurakyntöpeltotiellä ilman uppoamista. Tai ainakin vähemmällä uppoamisella kun yleensä. Liukkaudesta en sitten tiiä.

Tämä on siis sitä kyntökurapeltotietä. Torstaina paisto aurinko iltaselle asti kuten kuvasta näkyy. Plussaa ja lämpöä riitti, mutta siihen se sitten loppukin. No, en valita enempää, pitää ajatella niitä positiivisia puolia, eikä kitistä negatiivisista. Huonoja puolia löytää kaikesta, kun vaan etsii. Älä siis etsi - helppoa, eikö? Toisille on, toisille ei. Mutta asiaaaan takaisin; menkää nauttimaan ulkoilmasta, jos se vaan sattuu olemaan kaunis. Ite lähden kohta käveleskelemään tonne ulos. Perjantailta räpsäsin kans pari kuvatusta.




Muut vetää lauantai-iltana viinaa, meikä teki vadelmapiirakkaa

10 kommenttia:

  1. Viimesestä kuvasta tuli karmiva herkkunälkä! :D

    colorful-c.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. ihania kuvia
    ja nälkä tuli. :D

    jonestyy.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. NAM ihana tuo vadelmapiirakka ♥

    Tykkään kovasti sun tyylistä kirjoittaa. Se on jotenkin niin avointa ja vapaata :) Pystyt kertomaan paljon siitä mitä oikeesti ajattelet, arvostan sitä.

    http://iamlookingfaraway.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. heh, humalassa on ihan hauskaa mutta pitää niitä koti-iltojakin pitää välillä! Eihän sun blogin nimi muuten sattumoisin tule Bryan Adamsin biisistä, if so, niin pidän sulle peukkuja!

    VastaaPoista
  5. onpas erittäin herkullisen näkönen vadelmapiirakka :-p ja kivan olonen blogi sulla!

    VastaaPoista
  6. Nam toi vadelmapiirakka! Ihana tää sun blogi, tääl on tosi kivoja kuvia ja kirjotat kivasti :)

    http://draw-the-line-iida.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Ihana toi ensimmäinen kuva ja nam toi piirakka! :)

    http://pauliina-meandmyworld.blogspot.com/

    VastaaPoista
  8. Makee eka kuva ! Kivoja postauksia (:

    VastaaPoista
  9. Tuli tässä mielee, että noista sun kuvista tulis miljoona kertaa parempia jos muokkaisit niitä jotenki ennen tänne laittamista! :D Nyt noi on tommosia ehkä vähän tylsän näkösiä, jo pienikin muokkaus sais ihmeitä aikaan c:

    VastaaPoista
  10. Kuvat on hienoja ja teksti pitää mielenkiintoa yllä, liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista